Som noget helt nyt kan alle Stofa tv-kunder i april måned se den populære familiekanal – Viasat Film Family.

På Viasat Film Family kanalen får du masser af underholdning til hele familien. Der vises stribevis af animerede film med dansk tale, familieeventyr og klassiske børnefilm.

I april vises der populære film fra Disney, som I kan glæde jer til – bl.a. de nyeste udgaver af de hjertevarmende klassikere Dumbo og Aladdin. Kanalen byder også på alle tre Madagaskar og Kung Fu Panda film, som altid er et kæmpe hit blandt de yngste i familien. Der er altså masser af filmhygge i hele april, som I kan samles om.

Viasat Film Family vises på vores filmtrailer kanal ‘Stofakanalen’, som du finder sammen med dine andre tv-kanaler. Kanalen er en del af Viasat Film pakken, som kan købes i Stofa VælgSelv, hvis du skulle blive glad for kanalen.