Opdateret WebTv-app til Android

Information fra Stofa:

Siden uge 12 har medlemmer, der bruger Android-baserede smartphones og tablets til Stofa WebTv, kunne hente en opdateret version af vores WebTv-app.
App’en til Android-enheder rummer en række forbedringer i brugerfladen, og store dele er blevet programmeret om fra bunden for at sikre en højere stabilitet. Det giver os desuden mulighed for at forbedre brugeroplevelsen yderligere i kommende opdateringer.
Medlemmerne vil især opleve, hvordan vi simplificeret og strammet op i app’ens brugerflade og menuer, så der er bedre overblik over kanaler og tv-udsendelser. App’en er også blevet visuelt opdateret, så den nu afspejler Stofas design og farver, som det kendes fra stofa.dk, vores reklamer m.m.
Alt i alt vil forbedringerne gøre det endnu nemmere og mere intuitivt at se tv via Stofa WebTv med sine Android-enheder.

Læs hvordan du ser 'Ludvig og Julemanden' med StartForfra

En mere overskuelig tv-guide
Et af de områder, hvor medlemmer, der bruger Android-enheder, især vil opleve en forbedring af app’en, er når de bruger tv-guiden på Stofa WebTv. De tre vigtigste nyheder er her:

  1. Det er nu muligt at vælge sine Favoritkanaler ét sted (i “indstillinger”)
  2. Menuen er gjort simplere og “Live på tv” og “Tv guide” er slået sammen til ét menupunkt. Ved at klikke på tv-kanalernes ikoner (se eksempel på før/efter herover) kan man nu se en liste over samtlige udsendelser på hver tv-kanal
  3. Øverst er der nu en række kategorier som “Børn & Ungdom”, “Dokumentar” og “Film”, som giver et bedre overblik over dagens udsendelser.

Hent app’en på Google Play
Den opdaterede WebTv-app til Android-enheder skal downloades på Google Play via Android-baseret smartphone eller tablet. App’en har versionsnummer 4.1.0, og dukker op i Google Play, hvis man søger på ’Stofa’. App’en understøtter smartphones og tablets med Android version 4.2 – 4.4 – 5.0 – 5.1 – 6.0.
Vi arbejder pt. også på en opdateret version af Stofa WebTv-appen til iOS (til Apple iPhone og iPad). Der er ikke sat endelig lanceringsdato for lanceringen af denne endnu, men der vil være tale om de samme forbedringer og ændringer, som nu lanceres i app’en til Android.

Muligheder for at se Stofa WebTv

Via pc: Windows 7 og Internet Explorer 11
Via Mac: Minimum OSX 10.8 og Safari 5
Via iPhone og iPad: iOS8 – iOS9 – iOS10
Via Android smartphone eller tablet: 4.2 – 4.4 – 5.0 – 5.1 – 6.0