Tre nye fleksible tv-pakker: VælgSelv tv-kanaler ovenpå Lille tv-pakke

Tre nye fleksible tv-pakker: VælgSelv tv-kanaler ovenpå Lille tv-pakke

Tv-markedet er præget af, at flere og flere efterspørger mere valgfrihed i forhold til deres tv-pakke og de tv-kanaler, de betaler for. I Stofa giver vi dem nu det bedste fra begge verdener med det nye tv-produkt VælgSelv: Valgfrihed samt prisfordel ved en tv-pakke.

Fra i dag kan medlemmerne således frit sammensætte deres egen ”temapakke” med enten 8, 16 eller 32 tv-kanaler, som de vælger ovenpå Lille tv-pakke. Der er stor fleksibilitet og man kan skifte kanaler hver måned.

VælgSelv er til dem, som ikke synes, at de har behov for en stor tv-pakke, men ønsker fleksibilitet og bestemte kanaler. Fx sportsfans, som nu kan sammensætte deres egen ”sportspakke” med de dyre sportskanaler.

Adgang til i alt 34, 42 og 58 kanaler

stofa-checkmark De tre VælgSelv-pakker har 8, 16 og 32 tv-kanaler – ovenpå Lille tv-pakke
stofa-checkmark Inklusive de 26 kanaler i Lille tv-pakke giver VælgSelv adgang til i alt 34, 42 og 58 kanaler
stofa-checkmark Oprettelse af VælgSelv er gratis og sker ved at ringe til Stofas kundeservice
stofa-checkmark Prisen for VælgSelv 8, 16 og 32 er henholdsvis 210, 290 og 380 kr. md. Hertil kommer prisen for Lille tv-pakke (ovenfor viser standardpris 229 kr.)
stofa-checkmark Der er ikke gebyr for at ændre mellem de tre VælgSelv-pakker
stofa-checkmark Det koster et nedmigreringsgebyr at ændre fra Mellem og Stor tv-pakke til VælgSelv, da der så skal tekniker ud for at skifte filter
stofa-checkmark Opsigelse af VælgSelv er løbende måned + 1 måned

 

Hvad kræver det at få VælgSelv? VælgSelv forudsætter Lille tv-pakke og Stofa Kortlæser og Kort (til 249 kr. samt 99 kr. i forsendelse), eller SmartTv-boks (til 75/99 kr. pr. md. (boks m/u harddisk)).

Hvor kan man se sine Vælg Selv-kanaler? VælgSelv-kanalerne kan også ses på både SmartTv-boksen, WebTv og den kommende Stofa App til Apple TV 4. Har man flere tv, kræver det en SmartTv-boks eller kortlæser og kort til hvert tv for at kunne se VælgSelv-kanalerne. Man kan dog også caste/spejle tv-kanalerne fra sin tablet, smartphone eller pc over på sine ekstra tv via Chromecast eller den kommende Stofa App til Apple TV 4.

Hvordan bestiller man VælgSelv? VælgSelv er et selvbetjeningsprodukt. Når man har bestilt VælgSelv ved at ringe til Stofas kundeservice på 88 30 30 30, sammensætter man selv sin VælgSelv-pakke på minesider.stofa.dk. Kanalerne vælger man frit fra ”VælgSelv Frit”-kanalerne (dvs. det tidligere FritValg, der har skiftet navn til VælgSelv Frit). På minesider.stofa.dk har vi foreslået de mest populære kanaler til de tre VælgSelv-pakker – for at inspirere og gøre det nemt at komme i gang.

I hvilke foreninger tilbydes VælgSelv? VælgSelv tilbydes til alle foreninger inden for rammerne af de eksisterende aftaler.

Materiale om VælgSelv til foreningens hjemmeside Som opfølger på denne VIP sender vi en mail med markedsføringsmateriale om VælgSelv-pakkerne. Materialet kan frit benyttes til din forenings hjemmeside.

Se mere her: Link til Stofa