Alt din underholdning ét sted

Alt din underholdning ét sted

Gør dig klar til endnu bedre tv-oplevelser, hvor du kun skal forholde dig til én ting: Hvad du vil se.

Du behøver nemlig ikke tænke over, hvilken kanal eller streamingtjeneste indholdet er på, da du har indholdet samlet ét sted. Du kan søge på tværs af alt indhold – tv-pakke, arkiv, lejefilm og en lang række streamingtjenester. Vil du se ’Star Wars’ søger du blot i søgefeltet, og du får herefter vist resultater på tværs af alt dit indhold – endda i Ultra HD-kvalitet når det er muligt.

Det er fremtidens tv. Til efteråret lancerer vi en ny tv-boks, der gør alt dette muligt. Boksen har Google Play integreret, så du kan have dine foretrukne apps og tjenester på boksen. Den kan også fungere som spillekonsol med mulighed for at tilkoble game controllers, keyboards, joystick mv. og downloade spil fra Google Play. Boksen giver også mulighed for voice search.

Boksen har indbygget wifi, så den kan køre trådløst, og med en radiostyret fjernbetjening behøver boksen ikke stå fremme. Ligesom med vores nuværende SmartTv-boks får du adgang til en række interaktive funktioner som StartForfra, pause og spole samt filmleje direkte med fjernbetjeningen.

Den nye boks kommer i efteråret 2017.